RBB Rijopleidingen

Dé rijschool voor jouw auto & motor rijbewijs

RBB-top2

Je motorrijbewijs halen bij RBB Rijopleidingen

Altijd al graag het motorrijbewijs willen halen? Dan staan wij bij RBB graag voor je klaar!

 

Met splinter nieuwe lesmotoren, allen van het merk Yamaha, kun je bij ons terecht vanaf 17 jaar voor het A1 rijbewijs, vanaf 20 jaar voor het A2 rijbewijs en vanaf 24 jaar voor het A rijbewijs onbeperkt!

 

Wij zijn een motorrijschool en geen fabriek, dit betekent 1 op 1 rijles en dus niet met 5 of 6 leerlingen tegelijk. Alleen jij en onze instructeur zodat alle aandacht ook naar jou gaat en je hierdoor niet alleen het rijbewijs haalt maar veilig en zelfstandig leert motor rijden.

 

Wil je 1 of meerdere keren per week rijles? bijna alles is mogelijk bij onze rijschool.

Wil je echter niet alleen de lessen volgen maar liever samen met een vriend of vriendin?, geef dit even aan bij je aanmelding en we regelen het voor je!

 

Wanneer je nog niet in het bezit bent van een goedgekeurde helm of geschikte motor kleding dan is dit geen probleem bij RBB! Helmen, jassen, broeken en handschoenen hebben wij in diverse maten in huis en het gebruik hiervan tijdens de rijlessen is geheel gratis!!!

 

Onze instructeur heeft inmiddels al 26 jaar zijn motorrijbewijs op zak en heeft van zijn passie, motor rijden, zijn beroep gemaakt en is inmiddels alweer 7 jaar werkzaam als motor en bromfiets instructeur bij RBB Rijopleidingen.

 

Wil je graag meer informatie over het behalen van het motorrijbewijs? bel of mail ons geheel vrijblijvend en we voorzien je graag van alle informatie.

MOTORRIJOPLEIDING