Autorijopleiding

De lesauto's van RBB Rijopleidingen, met hun opvallende reclame, zijn een bekende verschijning in de wijde omtrek van Eelde/Paterswolde.

Inmiddels verzorgen wij onze autorijopleiding vanuit diverse plaatsen rond Eelde/Paterswolde bijv. vanuit; Ter Borch, Peize, Altena, Donderen, Bunne, Yde, Glimmen, Onnen, Groningen, Haren, Zuidlaren, Tynaarlo, Vries e.o. (staat jouw woonplaats er niet bij maar wil je wel graag bij RBB Rijopleidingen lessen, neem dan even contact met ons op om samen te kijken naar de mogelijkheden).

De examens vinden plaats in Groningen of Assen. Onze instructeurs (altijd dezelfde) halen je thuis of op een van te voren afgesproken plaats op ( bijvoorbeeld in Groningen op school tijdens 1 of meerdere tussenuren!) om vervolgens in het examengebied te rijden.

Onze rijlessen duren minimaal 60 minuten maar door de hoge mate van zelfstandigheid, denk hierbij aan diverse parkeer- en omkeeropdrachten en het zelfstandig route rijden met bijvoorbeeld de hulp van een navigatiesysteem of verkeersborden langs de weg, adviseren wij om 90 minuten per keer te lessen. Uiteraard is dit geen verplichting, echter onze ervaring is dat men meer leert in 1 x 1,5 uur dan in 2 x 1 uur.

Bij RBB Rijopleidingen hebben we gekozen voor mooie maar vooral ook veilige auto's voorzien van vele extra's zoals; airbags, airco, parkeersensoren, automatische ruitenwissers, enz., enz. Deze prachtige auto's zijn maximaal 3 jaar oud laten werkelijk niets te wensen over en staan klaar om jou de weg naar jouw rijbewijs zo comfortabel mogelijk te laten ervaren zodat je nog vele jaren met plezier terug denkt aan je rijles periode bij RBB Rijopleidingen.